در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام. اگر پدر بیمه درمانی تامین اجتماعی باشد خانواده شان چ شرایطی برای تحت تکفل در آمدن باید داشته باشند ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
با سلام در صورتی که پدر دارای بیمه تامین اجتماعی باشد فرزندان و افراد تحت تکفل آن می توانند از خدمات بیمه تامین اجتماعی استفاده نمایید

با سلام در صورتی که پدر بیمه شده است که راساً مشمول مقررات تامین اجتماعی بوده و با پرداخت مبالغی به عنوان حق بیمه حق استفاده از مزایای مقرر در این قانون را دارد.

خانواده بیمه شده به تبع بیمه شده می توانند از مزایای قانون تامین اجتماعی استفاده می‌کنند.