در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام و احترام

مبلغ حق مسکن در سال 98 چقدر است ؟
3 پاسخ
توسط (390 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

هیئت وزیران در جلسه مورخ 1398/02/10 خود به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر روحانی رئیس جمهوری، به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مبلغ کمک هزینه ماهانه مسکن کارگران برای سال ۱۳۹۸ را از ۴۰۰ هزار ریال به یک میلیون ریال افزایش داد.