در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام. خسته نباشید

دستمزد مقطوع روزانه مبناء کسر حق بیمه سال 1398
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

در بخشنامه های مصوب شورای عالی کار حداقل مزد به دو صورت بیان می شود:

  1. حداقل مزد سال ۱۳۹۸
  2.  سایر سطوح مزدی بخشنامه مزد ۱۳۹۸

حداقل مزد به صورت عدد ثابت بیان می شود مثلا برای سال ۱۳۹۸ این مبلغ برای کارگران اعم از قرارداد دائم یا موقت مبلغ ۵۰۵۶۲۷ ریالتعیین شده است.

منظور از سایر سطوح مزدی بخشنامه مزد ۹۸ به کارگرانی اطلاق می شود که سال قبل حقوق آن ها از حداقل بیشتر بوده است. میزان افزایش مزد این اشخاص به صورت یک رابطه ریاضی بیان میشود.

مثلا در بخشنامه مزد سال ۱۳۹۷ به این صورت بود که ۱۰/۴درصد مزد ثابت به علاوه روزانه ۲۸۲۰۸ ریال. در هر حال این عدد نباید از حداقل مزبور در بند قبل کمتر باشد.

و یا سایر سطوح مزدی بخشنامه مزد ۹۸ به میزان ۱۳ درصد (سیزده درصد) به علاوه روزانه مبلغ ۸۷۰۴۹ ریال افزایش یافت.

افزایش مزد کارگران مشمول طرح طبقه بندی مشاغل تابع سایر سطوح مزدی می نمایند.