در سوابق بیمه توسط
اگر بین بیمه یک شخص مدت دوماه وقفه ایجاد گردد آیا میتوان جبران نمود ؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

علت وقفه و عدم  ارایه لیست لیست چیست؟

اگه اشکال مربوی به قسمت درامد سازمان تامین اجتماعی باشد که جلوی لیست را بسته باشند به هردلیلی بعدا به کارفرما اعلام بدهی میشود وسپس پرداخت میشود که این خلا رفع میگردد در غیر از این صورت باشد با اعمال ماده148 قانونکار از طریق مراجعه به اداه کار قابل پیگری است.