در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام

من ميخام بيمه عمر سامان بگيرم آيا به صورت غيرحضوري امكان خريدش هست يا حتما بايد حضوري برم نمايندگي ؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و تبریک به شما جهت تصمیم گیری برای تهیه بیمه عمر ...

بیمه عمر یک خدمت بلندمدت است که نمیتوان صرفاً از طریق مطالعه ی مطالب مرتبط با آن آشنا شد بلکه باید از طریق شخصی که بصورت حرفه ایدر این زمینه فعال میباشد مشاوره حضوری دریافت کرده و بهترین قرارداد را تنظیم کنید.