در سایر توسط (100 امتیاز)
عرض سلام و خسته نباشید

ملکی و بصورت وکالتی خریداری کردم و دردفترثبت اسنادرسمی همه کاراش انجام شد وباامضای صاحب قبلی،ملک بصورت وکالتی مالکیتش به من منتقل شد،طی مشکلاتی صاحب قبلی ازدادن سند و وکالت نامه  امنتاع کرد ومدعی شد که میخواد وکالت نامه رو لغو کنه .

میخواستم ببینم بااین که همه کارهای انتقال مالکیت بصورت رسمی و دفتری و کامل اجرا شده آیا میتونه اقدام به لغو کنه یا نه!!!

ممنون از سایت خوبتون ...
1 پاسخ
توسط (36,370 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ از وکیل متخصص پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

دریافت مشاوره تخصصی >>