در بازنشستگی و مستمری توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام

ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال 98 چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که ثبت نام بیمه های تکمیلی برای بازنشستگان محترم تامین اجتماعی از طریق کانون بازنشستگان تامین اجتماعی هر استان از آبان ماه هر سال تا آخر بهمن ماه امکان پذیر است.

فقط،در صورتیکه بازنشستگان جدید طی خلال اسفند ماه تا مهر ماه سالهای آتی به افتخار بازنشستگی نایل میگردند میتوانند از زمان ابلاغ حکم بازنشستگی تا ۳ماه بعد، با در دست داشتن حکم بازنشستگی همراه با آخرین فیش حقوق دریافتی و شناسنامه و دفترچه بیمه اعضای تحت تکفل خود به کانون بازنشستگان شهر خود مراجعه و اقدام به ثبت نام نمایند.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام