در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بیمارستان های طرف قرارداد بیمه آتیه سازان حافظ سال 98 کدام است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ سلام،سال نو بر شما خجسته و مبارک باد.

با توجه باینکه بیمارستانهای طرف قرارداد با آتیه سازان حافظ بصورت روزانه آپدیت و بروزرسانی میشود،برای اطلاع از بیمارستانها و سایر مراکز طرف قرارداد در هر استان پیشنهاد میگردد که بصورت آنلاین به سایت (( آتیه سازان حافظ)) رجوع و استعلام نمایید.

همچنین میتوانید از طریق لینک زیر هم به آخرین لیست مراکز طرف قرارداد دست پیدا نمایید:
http://app.atiyehsazan.ir/Bimarestan.aspx

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام