در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام خسته نباشید

حقوق وزارت کار برای فوق لیسانس در سال 98 چقدر هست
1 پاسخ
توسط (820 امتیاز)
در قانون کار در خصوص تعیین مزد بر اساس مدرک تحصیلی موردی اعلام نگردیده است. قانون مذکور  ضامن تعیین حداقل مزد برای ساعات قانونی برای کلیه کارگاهها توسط شورای عالی کار در هر سال می باشد.

به عبارتی به عنوان قاعده آمره هیچ کدام از کارگاهها حق پرداخت حقوق کمتر از حداقل تعیین شده توسط شورای عالی کار را ندارند.

مزد بالاتر از حداقل با توجه به توافق کارگر و کارفرما می تواند تعیین گردد.

مگر این که در برخی کارگاهها که دارای طرح طبقه بندی مشاغل مصوب وزارت کار هستند و برای احراز مشاغل شرایط تحصیلی و  تجربی خاصی  لازم می باشد و در  صورت احراز شغل مربوطه فرد حقوق  متفاوت و بالاتر از حداقل قانون کار را دریافت نماید.