در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

آیا حق مسکن از 40 هزار تومان به 100 هزار تومان افزایش پیدا کرده است ؟
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)

سلام

اعضای شورای عالی کار در آخرین جلسه خود در خصوص مذاکرات سه جانبه افزایش مسکن کارگران برای سال ۱۳۹۸ به توافق افزایش ۶۰ هزار تومانی حق مسکن کارگران رسیدند و مبلغ فعلی را به ۱۰۰ هزار تومان افزایش دادند.

با تصویب اعضای شورای عالی کار حق مسکن کارگران به ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافت. بر این اساس حق مسکن کارگران که پیش از این ۴۰ هزار تومان بود با افزایش ۶۰ هزار تومانی به ۱۰۰ هزار تومان رسید.

نمایشگر ویدیو