در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

بنده در شرکتی دانش بنیان کار میکردم که به دلیل عدم پرداخت حقوق و بیمه بعد از اتمام کارآموزی بیرون اومدم، قرارداد سفید هم امضا کرده بودم و نسخه ای از قرارداد هم نداشتم،کارفرما با مطالب خلاف واقع قرارداد رو پر کردن و گفتن من ترک کار کردم، شماره سفته ها در قرارداد موجوده و گفته شده بابت ضمانت، کارفرما به بهانه ترک کار یکی از سه سفته ده میلیون تومانی بنده رو اجرا گذاشت. حکم شورای حل اختلاف به ضرر ایشان بود با این مضمون که شکایت بی مورد هست.

درخواست تجدید نظر دادند که دادگاه اصل شکایت رو ک از جانب مدیر عامل صورت گرفته بود رو اشتباه دونست و گفت هیئت مدیره باید شکایت کنه. با استناد به این دو رای اضهارنامه استرداد سفته برای کارفرما و شرکت ارسال کردم که پاسخ ندادند. میخواستم بدونم الان میتونم ازشون شکایت کیفری خیانت در امانت بابت سفته ها به دادگاه ارایه بدم؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام،در صورت  اتمام قرارداد کار وعدم عودت سفته از جانب کارفرما ،شما می توانید به جرم خیانت در امانت در مراجع قضایی از کارفرما شکایت نماید .