در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

 خواستم اگر امکانش هست حدودا دیه من رو حساب کنید، موارد زیر نامه هایی است که پزشکی قانونی برای دادسرا ارسال کرده و دادسرا هنوز دیه را تعیین نکرده است:

 دفعه  اول که مدارک بیمارستانی رو بردم یه نامه داد واسه پزشک مشاور و یه نامه داد واسه دادگستری که تو نامه دادگستری نوشته بود که شکستگی ترقوه چپ که با شی فلزی محکم شده است.(پلاتین) .

دفعه دوم با جواب پزشک مشاور رفتم و باز یه نامه واسه دادگستری و یک نامه واسه پزشک مشاور داد که تو نامه دادگستری نوشته بود علاوه بر موارد نامه قبل ، شکستکی کتف چپ و دنده اول نیز اضافه میگردد.

و دفعه اخر هم یه نامه دیگه داد که نوشته بود ارش شکستگی کتف چپ 4 درصد و ارش شکستگی و جراحی ترقوه چپ 2 درصد تعیین می گردد و باقی موارد دارای دیه مقدر است.کلیه موارد بهبود یافته و درمان به اتمام رسیده است.

 میشه بگید چقد میشه دیه من؟ در ضمن بیمه من واسه شهریور پارسال است و بیمه البرز، ایا دیه به من تعلق میگیرد؟ من راننده بودم و مقصر حادثه هم خودم بودم. ممنونم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه شکستگی ترقوه 4 درصد دیه کامل

دیه دنده اول 2.5 درصد اگر محیط بر قلب باشد و در غیر اینصورت 1درصد دیه کامل

بعلاوه 6 درصد ارش در نامه پایانی  جمعا 12.5 درصد دیه کامل

مطابق توصیفات و توضیحات شما از بیمه نامه جراحات شما مشمول دریافت دیه ماده 3 قانون بیمه ثالث 95 می باشد و میتوانید دیه جراحات خود را از بیمه گر خود مطالبه کنید