در سوابق بیمه توسط

سلام

چگونه می تونم اطلاعات ورود به سامانه مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی رو اصلاح کنم ؟

3 پاسخ
توسط
سلام بابا حوصلمون سررفت کی این سایت بهره برداری میشه آخه خیلی پیش هست هنوز فعال نشده میخام ببینم بیمه جدیدا یه شرکتی کارکردم تو شهرستان برام واریزکرده
توسط (150 امتیاز)

چگونه می تونم اطلاعات ورود به سامانه مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی رو اصلاح کنم ؟

توسط (328,530 امتیاز)
سلام برای طرح سوال می تونید از بخش "طرح سوال" در بالای صفحه استفاده نمایید.
https://bidbarg.com/bimeh/ask