در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
برای سال 97 پایه حقوق روزانه مبلغ

ریال می باشد و اگر 7 برابر آن مبلغ 2.592.961 ریال برای حداکثر پایه حقوق روزانه در نظر بگیریم

آیا بیشتر از این مبلغ در ستون پایه حقوق حساب کنیم مشکل و یا جریمه نمیشویم و فقط تا همون حداکثر سقف بیمه حق بیمه رو حساب کنیم و مالیات رو هم بنا به رویه مشخص شده اعمال بکنیم ؟؟

و یا اینطور حساب باید بکنیم که اضافه پرداختی ها بیش از این مبلغ رو در اضافه کار حقوق در نظر بگیریم و با توجه به اطلاعاتی که دارم این اضافه مبلغ مشمول کسر 7 درصد حق بیمه نمیگردد و فقط مشمول مالیات حقوق خواهد شد ؟؟

دوستان با توجه به ماده قانونی بگن ممنون میشم و مشارکت بکنند ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

کارفرمایان مکلفند دستمزد مشمول حق بیمه کارکنان خود را، مشروط به این که از حداقل دستمزد کمتر و یا از حداکثر آن تجاوز ننماید در لیست پرداخت حق بیمه درج و به سازمان تامین اجتماعی ارائه نمایند.