در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من برای پدرم در مورخ ابان ۱۳۹۶ بیمه عمری خریداری کردم و مبلغ حق بیمه رو واریزکردم .چون خودم نماینده عمرشرکت پاسارگاد هستم پرسشنامه وریگرمدارک روب سازمان فروش دادم .اما بدلیل تعلل وعدم صدوربیمه نامه. پدرحقیردرمورخ آذرماه ۹۶فوت کردند.بدون اینکه بیمه نامه صادربشه.چندباررفتم اما جواب درستی بهم ندادن.لطفاراهنمایی بفرمایید.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

خداوند روح پدر مرحوم تون رو قرین رحمت خودش بگرداند و به شما و خانواده محترم تون صبر عطا نماید.

اگر در زمان واریز حق بیمه و پر کردن پرسش نامه،پدر محترم تون بیماری خاصی یا نیاز به انجام آزمایش داشتن،طبیعیه که تا انجام آزمایش و آمدن جواب آن از سوی آزمایشگاه مربوطه،بیمه نامه ای صادر نخواهد شد( مگر با تشخیص پزشک معتمد که معمولا" با پوششهای بسیار کم بیمه نامه را تایید می نماید و صدور آن بستگی به قبول نمودن شما دارد )و معمولا" این مرحله بین 45 روز تا 2 ماه زمان خواهد برد.

در غیر اینصورت می بایستی از طریق شعبه ای که مدارک ثبت نام بیمه رو تحویل شون دادین پیگیر روند صدور بیمه نامه ایشان باشید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام