در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در ۹۷/۵/۲۱ تصادف کرده ام و خودم راننده بودم، دو سرنشین دیگر همراهم بود که هر سه جراحت برداشتیم، در حال حاضر یک ماه است پرونده پزشکی قانونیه من بسته شده و پیامکی دریافت کردم که قرار نهایی صادر شد، یعنی چه؟

یک نفر از سرنشینان هنوز طول درمانش تمام نشده آیا من باید منتظر اتمام طول درمانه او باشم یا جداگانه به پرونده ما رسیدگی میشود؟

با تشکر از و سپاس
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... اگر شما بعنوان راننده مسبب حادثه هستید نیاز به صدور رای نبوده و میتوانید با نظریه نهایی پزشکی قانونی به شرکت بیمه مراجعه و با تحویل مدارک دیات و ارش خود را دریافت کنید.

ولی چنانچه شخص دیگری مقصر حادثه است می بایست پرونده کلیه زیاندیدگان در پزشکی قانونی مختومه شده و پس از صدور رای دادگاه همگی به شرکت بیمه مراجعه کنید.

ضمناً صدور قرار نهایی در خصوص پرونده های تصادف به معنی محرز شدن مجرمیت مقصر حادثه رانندگی