در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
آیا مرخصی استعلاجی پیش از زایمان ، از مدت مرخصی استراحت زایمان کم می شود؟
1 پاسخ
توسط
خیر- بر اساس مصوبه مورخ ۲۴/۶/۸۱ هیئت وزیران چنانچه بیمه شده زن در طول بارداری به عوارضی دچار شود که سلامتی مادر و فرزند را تهدید نماید و طبق نظر پزشک معالج به استراحت پزشکی قبل از شروع استراحت  زایمان  نیاز داشته باشد استراحت  تجویزی بدون توجه به مدت آن در صورت  تائید شورای پزشکی، مشمول استفاده از غرامت دستمزد ایام بارداری خواهد بودومدت مذکور از مرخصی زایمان کسر نخواهد شد.