در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام میخواستم بدونم مبلغ کمک هزینه ازدواج چقدره
1 پاسخ
توسط

با سلام و تبریک

مبلغ کمک هزینه ازدواج مجموع حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه طی مدت ۲ سال قبل از ازدواج تقسیم بر ۲۴

ضمناً در صورتی که مبلغ کمک هزینه ازدواج محاسبه شده کمتر از حداقل دستمزد تاریخ ازدواج باشد، مبلغ قابل پرداخت به حداقل دستمزد سال وقوع عقد افزایش می یابد.

توجه: در صورت استحقاق طرفین عقد ، کمک ازدواج به هر دو نفر پرداخت خواهد شد.