در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام واحترام خدمت شما

بنده به مدت۱۵سال شاغل ناجابودم ولی الان خانواده ام مستمری بگیرهستندوبیمه نیروهای مسلح دارندولی خودم هیچ نوع بیمه ای ندارم.خواستم شمالطف کنیدوبنده روراهنمایی کنیدکه چطوروچه نوع بیمه ای رومیتونم داشته باشم که هم بصرفه باشه وهم پوشش بیمه ای ومکمل وحتی المقدوربازنشستگی داشته باشه.

ازمحبت شماکمال تشکررامی نمایم.
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
با توجه به وضعیت اعلام شده  و جهت عدم پرداخت هزینه انتقال کسور بازنشستگی بهترین حالت ادامه بیمه پردازی در صندوق نیروهای مسلح از طریق بیمه خویش فرمایی می باشد. در غیر اینصورت و نداشتن شرایط لازم می بایست در سازمان تامین اجتماعی بیمه اختیاری شوید.در اینخصوص و جهت توضیحات تکمیلی از کارشناسان ما مشاوره بگیرید.