در بازنشستگی و مستمری توسط
درسال۸۵  با۶۰سال سن و۱۱سال سابقه بازنشسته شدم. اکنون دریافتی من ۴۰۰ هزارتومان شده بعداز۹ سال کاری ازمن دیگه توی این سن ازمن برنمیاد.

تامین اجتماعی ازافرادی مثل من تعهد گرفته که حق اعتراض ندارید درضمن دچاربیماری قلبی هم هستم.

ایا اضافه حقوق شامل حال بازنشستگانی مثل من هم میشه.یا ما همیشه باید کمترین دریافتی رو داشته باشیم؟
1 پاسخ
توسط
مصوبه اضافه حقوق بازنشستگان مجلس برای کسانی است که با سن بالا خودشان را بیمه کردند مثلا ۵۰ ساله هایی هستند که با پرداخت ۱۰ سال حق بیمه بازنشست شدند که آنها ۱۰ روز حقوق دریافت می کنند.هرکس براساس داده حقوق دریافت می کند و کسی که ۱۰ سال حق بیمه پرداخت کرده زیر حداقل ها را دریافت می کند و ماده ۱۱۱ تامین اجتماعی شامل آنها نمی شود.