در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (130 امتیاز)
پدر من سابقه پرداخت 5 سال بیمه 18 درصد حرف و مشاغل آزاد دارد  متاسفانه از سال 93 مبتلا به سرطان پروستات شده است و هر دو بیضه و کلا الت تناسلی خود را ضمن درمان رادیوتراپی از دست داده است و درمان او تا سال 96 ادامه داشت و برای تامین داروهای او از بیمه سلامت ایرانیان برایش دفترچه گرفته ایم

بیماری ایشون دوباره برگشته و ما باز هم برای درمان ایشون هزینه میکنیم میخواستم بپرسم میتواند از تامین اجتماعی از کارافتادگی دریافت کند ؟ یا برای تامین هزینه های درمان میتوانیم کاری کنیم یا میشه حق بیمه اش تخفیف بخوره.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

چنانچه ظرف ده سال آخر سابقه بیمه در زمان شروع بیماری منجر به از کارافتادگی ، دست کم یکسال سابقه که متضمن 90 روز سابقه در یکسال آخر را داشته باشند، استحقاق دریافت مستمری از کارافتادگی را خواهد داشت. و چنانچه سابقه پردازی حق بیمه ایشان،کمتر از یک سال باشد، مستمری ازکارافتادگی به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه به ایشان پرداخت خواهد شد.