در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
در سامانه http://daramad.ihio.gov.ir/Daramad/Customers/Default.aspx جهت دریافت سوابق بیمه خدمات درمانی وقتی مشخصات خواسته شده را وارد می کنم پیغام می دهد    "شخصی با مشخصات وارد شده یافت نشد" با توجه به اینکه سوابق بیمه را جهت دریافت دانشنامه دانشگاه لازم دارم جهت دریافت آن به چه اداره ای باید مراجعه کنم؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

1- برای دریافت سوابق بیمه خدمات درمانی مربوط به کارکنان دولت و مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری به کجا مراجعه نمایم؟