در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید

ممنون میشم اگر دیه موارد فوق رو به صورت کامل و دقیق که در 2 عکس درج شده است رو محاسبه کنید و مبلغ رو ذکر کنید

بعد آیا امکان داره در دادگاه این مبلغ بالا تر یا پائین تر بریده شده برای شخص محکوم شده اگر آری بر اساس چه منطق و یا دلایلی و آیا امکان اعتراض داره؟ و در صورت اعتراض به مبلغ دیه امکان کمتر شدن آن وجود دارد؟

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ...... مجموع دیات و ارش هر دو نظریه پزشکی قانونی معادل 13/25 درصد دیه کامل میباشد که بنرخ دیه سال 97 مبلغ 306/075/000 ریال خواهد بود.