در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام واحترام
شماره VIN خودروی بنده روی بیمه نامه شخص ثالث اشتباه درج شده است ، کارشناس نسبت به اصلاح آن با الحاقیه اقدام نمود اما سه بار متوالی مجددا اشتباه درج نمود و سه بار الحاقیه زدند ولی در نهایت بازهم اشتباه درج کردند و می گویند دیگر امکان اصلاح وجود ندارد . آیا با وجود شماره VIN اشتباه روی بیمه نامه ممکن است دچار مشکل شوم ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... ثبت مشخصات وسایل نقلیه باستناد مدارک خودرو ، در بیمه نامه بصورت صحیح یکی از وظایف نماینده بیمه گر و یا واحد صدور بیمه نامه میباشد و از آنجائیکه شما بعنوان بیمه گذار هیچگونه قصوری در این زمینه نداشته و با ارائه مدارک صحیح تقاضای بیمه نامه نموده اید لذا در زمان بروز حوادث مسئولیتی برای شما نداشته و تخلف یا سهل انگاری واحد بیمه گر مانع از پرداخت خسارت نمیگردد.