در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)

سلام دوستان میخواستم خواهش کنم هر وقت حقوق بیمه بیکاری مهر ماه 97 واریز شد براتون در این
پست به دیگران هم زمان و تاریخ واریز حقوق بیمه بیکاری آبان 97 اتون رو اطلاع بدید با ذکر شعبه در صورت امکان ،

انشالله این ماه برای همه رو سر وقت بدن

ممنون

توسط (140 امتیاز)
دستت درد نکنه من که هر25یا26ماه حضورمیزنم بموقع هم میرم همیشه 15 هرماه حقوقم واریزمیشد
توسط (100 امتیاز)
سلام خواهش میکنم حتما برو پیگیرش بشو که چرا بیمت رد نشده
توسط (140 امتیاز)
دستت درد نکنه منم فردا میرم شعبه ببینم چی میگن
توسط (140 امتیاز)
من تازه رفتم شعبه میگن اشتغال به کار داری ازیه شرکت دیگه ناگفته نمونه من 2هفته پیش رفتم مصاحبه حضوری شرکت نیشکر برا کار گفتن خبرت میکنیم الان تعجب میکنم من که کار نکردم بیکار بودم اینهمه مدت چطوربیمه وسابقم قط شده شرکت نیشکر میگه مااسمتورد نکردیم برا کار لازم نداریم موندم چطورثابت کنم که بیکار بودم
توسط (100 امتیاز)
سلام. میگفتین بازرس بفرستین که مطمن بشین من بیکارم
12 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

واریز حقوق بیمه بیکاری معمولا بین 10 ام الی 15 ام هر ماه انجام می شود. اگر بعد از این مدت واریزی صورت نگرفت باید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و علت را جویا شوید.
لطفا در صورتی که دوستان واریزیشون صورت گرفت با ذکر شعبه اطلاع بدن تا اگر مشکلی برای سایر افراد باشد سریعتر پیگیری حقوق بیکاری شون رو کنن.

در صورتی که در زمینه بیمه بیکاری نیاز به مشاوره تلفنی با متخصص بیمه بیکاری دارید از طریق صفحه اصلی سایت بیدبرگ درخواست مشاوره خود را ثبت کنید >> دریافت مشاوره تخصصی  <<