در سایت و سامانه وزارت کار توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من بیمه مشاغل آزاد 18 درصد انجام دادم ولی میخوام بیمه ی داشته باشم که از شرایط سنی م کم بکنه برای استخدامی در سازمان های دولتی ببخشید شما چه بیمه ی رو پیشنهاد میکنید ؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، صرفاً سوابقه پرداخت حق بیمه است و سابقه کار محسوب نمی شود. و ظاهراً شما به سابقه کار و پرداخت حق بیمه جهت استخدام نیاز دارید، که در این صورت نیاز به سابقه بیمه اجباری دارید؛ بدین صورت که بیمه شما در کارگاه های مشمول قانون پرداخت شود.