در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

من در شهریور امسال تصادف کردم ونظریه افسر راهنمایی 50*50است ودر دا دن خسارات ماشین نصف مبلغ خسارت راپرداخت خواستم بدونم ایا خسارت جانی هم نصف می شود یا بطور کامل توسط بیمه پرداخت می شود لطفاً در این تو ضیح بفرمایید مننون از شما
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... پاسخ سوال شما دو حالت دارد : 1- چنانچه شما در یکی از خودروهای طرف تصادف بعنوان راننده باشید نصف دیات و ارش صدمات بدنی از محل بیمه نامه ی مقصر و نصف دیگر از محل بیمه حوادث راننده مسبب بیمه نامه خودروی خودتان پرداخت میگردد.

2- اگر در یکی از خودروها سرنشین بوده اید نصف دیات شما از بیمه نامه شخص ثالث خودروی مقابل و نصف دیگر آن از بیمه نامه شخص ثالث خودرویی که سوارش بوده اید پرداخت خواهد شد.

درواقع نهایتاً 100 درصد دیات صدمات بدنی قابل دریافت میباشد.