در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام،

در فیش پرداخت حق بیمه ( اختیاری ) مهلت پرداخت ۳ آذر ۹۷ درج شده. من در ساعت ۷:۴۵ صبح ۳۰ آبان ۹۷ مبلغ را از طریق بانک رفاه بهصورت اینترنتی پرداخت کردم. هنوز (۱ آذر) در سامانه جلوی وضعیت پرداخت پرداخت نشده درج شده. چقدر طول میکشه تا اطلاعات به روز بشه؟

ضمناً، مبلغ از حساب کم شده و تراکنش موفق بوده است.

ممنون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

حتما کنترل نمایید که پرداخت موفق انجام شده باشد و مبلغ حق بیمه از حساب شما کسر گردیده باشد چون به محض واریز بصورت پرداخت شد نمایش داده میشود ولی جهت ثبت سابقه در سیستم سوابق شعبه حداکثر 48 ساعت طول خواهد کشید.