در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام

ببخشید هدیه ازدواج فرزندان  بازنشستگان نیروهای مسلح چقدره و چندروز بعد از عقد پرداخت میشه
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود؛

مبلغ هدیه ازدواج نسبت به سال ازدواج عائله متفاوت می باشد. برای ازدواج در سال ۹۸ مبلغ ۱۳،۸۷۰،۰۰۰ریال هدیه ازدواج به سرپرست پرداخت می شود؛ و پرداخت آن باتوجه به اینکه سیستمی بوده و اتوماتیک از طریق واحد حقوقی سازمان انجام می شود بین یک تا سه ماه از تاریخ عقد زمان خواهد برد.