در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

برادرم تو یه حادثه تصادف متاسفانه به حالت زندگی نباتی دچار شده و بعد از گذشت ۱ سال از حادثه رای صادر شده مبلغ دیه ۱.۵ میلیارد شده است بعد از تکمیل مدارک بیمه بیمه گفت تقریبا ۳۰ روز طول میکشه تا پرداخت بشه و الان در حالی که ۴۰ روز از تکمیل پرونده گذشته فقط امروز و فردا میکنند میخواستم بدونم چطور میشه از طریق دادگاه بیمه (معلم)زیر فشار گذاشت ومراحل شکایت بابات نیم هزارم دیرکرد دیه چگونه است
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
باسلام .... طق ماده 31-32و33 قانون بیمه شخص ثالث شرکت بیمه گر می بایست در مهلت مقرر قانونی دیه را بپردازد و در صورت تاخیر به ازای هر روز باید نیم در هزار خسارت را بعنوان جریمه بپردازد. اما توجه داشته باشید تا زمانیکه دیه پرداخت نگرر امکان طرح دعوی حقوقی برای تقاضای جریمه دیرکرد بعلت وجود ندارد و نمیتوان مبلغ جریمه را کحاسبه کرد.

پیشنهاد میکنم از طریق دفاتر الکترونیکی خدمات قضایی نسبت به تنظیم اظهارنامه قضایی با موضوع الزام بیمه گر به انجام تعهدات در مهلت قانونی و اعلام اینکه شما حق مطالبه جریمه دیرکرد را برای خود محفوظ میدارید. اقدام کرده و به آدرس شرکت بیمه ارسال نمائید.