در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام اقای علوی .داداشم راننده مقصر خودش ماشین واژکون کرده.وپزشکی قانونی در ۹۷/۳ برایش حدود سه دیه تعیین کرده.بیمه میگوید یک دیه بیشتر نمی دهد.ماهم قبول نکرده ایم.ایا میتوان با مراجعه به صندوق دو دیه دیگر را گرفت..یا میتوان دو دیه ذیگر را به صورت وام از صندوق گرفت..برای تشکیل پرونده نزد صندوق چه مدارکی لازم است...ممنون میشم اقای علوی پاسخ دهد..چندین بار که تکرار میکنم سوال را..
توسط (100 امتیاز)
لطفا جواب دهید.
1 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)
سلام
با تشکر از طرح سوالتان در بیدبرگ
وقتی سوال شما مورد تایید مدیریت سایت قرار می گیرد در لیست سوالات رفته و مورد بررسی همه مشاوران قرار می گیرد
در حال حاضر بیدبرگ همکاری مشاوره اینترنتی یا تلفنی با آقای علوی را ندارد .