در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

سلام

خواهشمند است دیه موارد زیر را اعلام بفرمایید

  1.  شکستگی استخوان زند اعلی دست چپ
  2.  شکستگی انتهای تحتانی استخوان بازوی دست چپ همراه با آسیب نسج نرم ( آسیب موضحه)
  3.  آسیب عصب زند اعلی اندام فوقانی چپ در آرنج چپ (پزشک قانونی 2 درصد دیه کامل را ذکر کرده)
  4.  پوست رفتگی دامیه ساعد دست چپ
  5.  پوست رفتگی دامیه کف دست چپ
  6.  پوست رفتگی جداگانه بند اول انگشتان دوم ٰسوم چهارم و پنجم دست چپ که هر کدام دامیه دارد
  7. افتادن کامل ناخن انگشت پنجم دست چپ که مجددا به صورت کامل روییده

 معاینه مجدد بعد 3 ماه انجام شد.

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام ، دیه جراحات وارده در 6بند ابتدای سوال شما در صورت التیام بدون عیب قابل محاسبه می باشد که جمع آن 22.72درصد از دیه کامله می باشد و مطابق نرخ دیه در سال 1397 مبلغ ریالی آن 524.832.000 ریال می باشد و در مورد بند 7سوال حضرتعالی خواهشمند است بعد از اتمام طول درمان جهت محاسبه دیه مجددا طرح سوال فرمایید زیرا بستگی به و میزان جراحت و میزان نقص بوجود آمده باید پزشکی قانونی ارش و دیه تعین نماید .