در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.

من خانومم زایمان کرده.

موقع ترخیص به من گفتن که کپی فاکتور خرجهایی که در بیمارستان کردم را ببرم تامین اجتماعی تا تامین اجتماعی مبلغی به عنوان کمک هزینه زایمان واریز نماید.

بنده 2500000 هزینه کردم و گفتن تامین اجتماعی 700 هزار تا 1 میلیون تومان کمک هزینه واریز میکند.و باید یک حساب بانک رفاه باز کنم.

سوال من این است ایا همچین موضوعی صحت دارد.لطفا پاسخ دهید
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
با سلام واحترام:

بله بعنوان بیمه پایه مبلغی را پرداخت میکند و معمولا بعداز افتتاح حساب تا زمان واریز یک ماه طول میکشد فدر ضمن مابه التفاوت را نیز می توانید از بیمه مکمل دریافت مایید