در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

آیا بیمه تکمیلی آتیه سازان هزینه جراحی برای خروج پلاتین از پا را در مصدوم تصادفی می پردازد ؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اگر در حال حاضر تحت پوشش بیمه تکمیلی آتیه سازان هستین،با توجه به نوع قراردادتون باید به واحد اداری،مالی،رفاهی و یا منابع انسانی مراجعه و نسبت به سوال از واحد مربوطه اقدام فرمایید.

شرایط قراردادهای درمان تکمیلی در سازمانها و ارگانهای مختلف متفاوت بوده و فقط منابع درون سازمانی این اطلاعات را در اختیار خواهند داشت.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام