در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

آیا امتیاز بخش خصوصی جهت محاسبه سنوات برای استخدام در دولت ملاک محاسبه می باشد؟
1 پاسخ
توسط
سنوات خدمت بخش خصوصی کارمندان دولت ملاک محاسبه برای تخصیص امتیاز موضوع جدول شماره ٣ بخشنامه فوق الذکر نمی باشد، لیکن آن قسمت از سنوات تجربی بخش خصوصی کارمندان که به موجب مقررات گذشته منجر به اعطای گروه می شد ملاک محاسبه برای استفاده از امتیاز تجربه جدول فوق قرار می گیرد.