در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

من یه دختر حونه دار هستم با 28 سال سن که پدرم فوت کرده الان میخوام بدونم از چه طریقی میتونم خودمو بیمه کنم در تامین اجتماعی. در ضمن پدر من کشاورز بوده و الان هم کشاورزی رو داریم آیا امکانش هست خودمو بیمه کشاورزی کنم یا بیمه خانه داری بهتره، در کل چه راهی وجود داره که بتونم تو تامین اجتماعی بیمه بشم.

با تشکر.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه به فوت پدرتون شما خود کارفرما محسوب میشوید و نمی توانید از طریق کشاورزی بیمه شوید و می توانید بیمه زنان خانه دار شوید مه شرایط آن بصورت زیر میباشد :

 خانم هاي خانه دار از تاريخ 87/9/23 ، با رعايت شرايط مقرر در بيمه صاحبان حرف ومشاغل آزاد ، در زمره مشمولين اين نوع پوشش بيمه اي قرار گرفته ودر صورت تمايل مي توانند با مراجعه به يکي از شعب تامين اجتماعي با عنوان ((خانه دار)) نسبت به تکميل فرم خود اظهاري و انعقاد قرارداد و پرداخت حق بيمه مقرر از تعهدات قانوني متعلقه برخودار شوند .
نرخ حق بیمه :
زنان خانه دار با توجه به قانون بیمه حرف و مشاغل آزاد میتوانند با سه نرخ 12 ، 14 یا 18 درصد به اختیار خود قرارداد تنظیم نمایند.

مرجع معرف :
خوداظهاری - با مراجعه متقاضی به شعب تابعه سازمان
مبنای دستمزد حق بیمه :
سابقه 5 یا کمتر از 5 سال بین حداقل و حداکثر - بیش از 5 سال سابقه بین حداقل دستمزد و حداکثر تا میانگین 360 روز قبل از ثبت تقاضا به انتخاب متقاضی
سقف سنی :50 سال تمام و در صورت داشتن مازاد سنی ، متقاضی باید به میزان مازاد سنی نزد سازمان سابقه قبلی داشته باشد در غیر اینصورت امکان عقد قرارداد وجود نخواهد داشت.
بازنشستگی : دارد

بازماندگان -فوت قبل از بازنشستگی : فقط قرارداد 14 و 18 درصد

بازماندگان -فوت بعد از بازنشستگی : هر سه نوع قرارداد دارد

از کار افتادگی کلی : فقط قرارداد 18 درصد بعد از انجام معاینات پزشکی

از کار افتادگی جزیی : فقط قراردادهای 18 درصد و بعد از انجام معاینات پزشکی

درمان : با پرداخت سرانه درمان مصوب مشمول میباشند این مبلغ در سال 97 معادل 44000 تومان میباشد که به حق بیمه مقرر اضافه میگردد.
بیمه بیکاری : ندارد

کمک ازدواج : ندارد

غرامت دستمزد ایام بیماری : ندارد

غرامت دستمزد ایام بارداری : ندارد

کمک هزینه سفر : ندارد

هزینه اقامت : ندارد

هزینه همراه بیمار : ندارد

کمک هزینه کفن و دفن : در صورت پرداخت سرانه درمان مصوب

کمک هزینه پروتز و اروتز : در صورت پرداخت سرانه درمان مصوب
معاینات پزشکی

1 - با متقاضیان با نرخ 12%  بدون انجام معاینات پزشکی ، قرارداد منعقد میگردد.

 2 - متقاضیان با نرخ 14 % :
الف : در صورتی که متقاضی کمتر از یکسال سابقه داشته باشد جهت انجام معاینات معرفی میگردد چنانچه از کارافتاده کلی تشخیص داده شود قرارداد با نرخ 12% در غیر اینصورت قرارداد با نرخ 14% منعقد میگردد.

 ب - در صورتی که سابقه متقاضی یکسال و بیش از یکسال باشد ، بدون انجام معاینات قرارداد 14% منعقد میگردد.

 3 - متقاضیان با نرخ 18 % :
متقاضی جهت انجام معاینات پزشکی معرفی میگردد در صورتی که :

الف : از کار افتاده کلی تشخیص داده شود و سابقه کمتر از یکسال باشده قرارداد با نرخ 12 % و اگر یکسال یا بیشتر باشد قرارداد با نرخ 14% منعقد میگردد.

 ب : در صورتی که متقاضی از کارافتاده کلی نباشد قرارداد با نرخ 18% منعقد میگردد.

 توجه : متقاضی با احراز شرایط ذیل از انجام معاینات پزشکی اولیه معاف خواهند بود :

 1 - در تاریخ ارائه درخواست بیش از 9 ماه از قطع ارتباط بیمه ای آنان سپری نشده باشد .

 2 - قبل از قطع ارتباط بیمه ای به طور پیوسته حداقل  365 روز سابقه پرداخت حق بیمه که به لحاظ ازکارافتادگی معتبر است را دارا باشد.

مبلغ حق بیمه براساس حداقل دستمزد سال 97 برای ماههای 30 روزه :

نرخ 12 درصد بدون سرانه درمان حدود 133000 تومان با سرانه درمان حدود 177000 تومان

نرخ 14 درصد بدون سرانه درمان حدود 155000 تومان با سرانه درمان حدود 199000 تومان

نرخ 18 درصد بدون سرانه درمان حدود 200000 تومان با سرانه درمان حدود 244000 تومان