در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

محاسبه مقرری  بیمه بیکاری بر اساس قراردادی که شرکت بسته و پایه حقوق می باشد یا با اضافه کار و پاداش روی فیش که بر اساس ان بیمه  رد شده ( یعنی میزان دریافتی بیشتر از پایه حقوق ) محاسبه می شود. مثلا پایه یک میلیون و سیصد و دریافتی دو میلیون و در لیست بیمه دو میلیون ثبت شده است . چقدر دریافت می شود .

با سپاس
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ، مبنای میزان مقرری بیمه بیکاری بر اساس حق بیمه واریزی به سازمان تامین اجتماعی می باشد نه قرارداد کار که بالیست بیمه مغایریت دارد