در بیمه بیکاری توسط (210 امتیاز)
سلام دوستان روزتون بخیر

یه سوال داشتم

من ۳۰ مهر بیمه بیکاریم تموم شده و ابان ماه حقوق مهر رو باید بگیرم مسئله ای که هست اینه من همیشه تا بیستم هرماه سوابق بیمه خودمو چک میکردم و مشخص بود ولی این ماه ۱۶ مهر رفتم حضور و غیاب و تموم شد اما الان ۷ آبان هستش سوابق رو چک میکنم سوابق مهرماه رو رد نکردن بنظرتون طبیعیه چون اخرین حقوقمه ؟
2 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
منم الان دقیقا همینم
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

در سیستم جدید نحوه پرداخت بیمه بیکاری بعد از صدور سند و ارسال به مرکز و صدور چک ، سابقه بیمه بیکاری در سیستم مربوطه_ با عنوان سابقه ایام بیکاری شعبه مجازی متمرکز_ ایجاد می گردد.