در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

آیا دیه زن با مرد در درگیری پس از تصادف با هم برابر است ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... مطابق شریعت دین اسلام دیه زن مسلمان نصف دیه یک مرد مسلمان است. لکن قانون گذار صرفاً در ماده 10 قانون بیمه شخص ثالث 95 بیمه گر را مکلف به پرداخت دیه بدون لحاظ جنسیت و دین تا سقف تعهدات بیمه نامه نموده است. مراجع قضائی نیز موظفند در انشای حکم پرداخت دیه، مبلغ مازاد بر دیه موضوع این ماده را بعنوان بیمه حوادث درج کنند.

لذا به جز در موارد حوادث رانندگی در سایر حوادث یا منازعات قبل و بعد از تصادفات، اصل موضوع (یعنی دیه زن نصف دیه مرد) به قوت خود باقی میباشد.