در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

محاسبه دیه به تفکیک هرکدام .حارصه و دامیه

  1. ساییدگی خلف و قدام مچ دست راست و قدام و خلف ساعد چپ و کناره خارجی قسمت تحتانی ران راست و خلف ساق راست و قدام ساق چپ (هریک حارصه)
  2. خراشیدگی خلف بند میانی انگشت میانی دست چپ(حارصه)
  3. ساییدگی سمت چپ پیشانی و اهیانه ای راست و چپ  و لاله گوش راست وچپ (هریک حارصه)
  4. جراحت ترمیم شده سمت چپ پیشانی و گونه چپ (هریک دامیه)
  5. .کبودی قدام ارنج چپ و خلف ران و ساق راست و خلف ساق چپ و قدام ران چپ
  6. ساییدگی سرشانه چپ(حارصه) و کبودی قدام و خلف شانه چپ
  7. کبودی کناره خارجی پهلوی چپ و قدام پهلوی راست
  8. ساییدگی خلف قسمت تحتانی کمر و خراشیدگی خلف سرین چپ(هریک حارصه)
  9. کبودی قدام سمت چپ و راست قاعده گردن
  10. کبودی اطراف چشم چپ
  11. تورم سمت چپ سر. تمام
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... مجموع دیات و ارش کلیه موارد 11 بند فوق معادل 17/15 درصد دیه کامل میباشد که به نرخ دیه سال 97 مبلغ 396/165/000 ریال خواهد بود.