در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه بنده میخواهم در دیماه امسال تقاضای بازنشستگی دهم وچون سوابق بیمه بنده 35سال با استفاده از مشاغل سخت میباشد لذا اقدام جهت این کار و استارت اولیه از کجا باید صورت پذیرد از اداره کار یا بیمه تامین اجتماعی .

با کمال تشکر وسپاس
مربوط به این پاسخ: در مورد بازنشستگی سوال داشتم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

روش انجام فرآنید بازنشستگی در استانهای مختلف متفاوت میباشد لذا شما باید به شعبه تامین اجتماعی خود مراجعه نمایید و بعد از بررسی شرایط سن و سابقه و مشاغل خود که در لیست حق بیمه و بازرسی کارگاه درج گردیده است تاییدیه اخذ فرم بررسی مشاغل سخت و زیان را اخذ و به اداره کار تحویل دهید و طی تکمیل فرم شماره 1 تایید سخت و زیان بودن مشاغل توسط فرد یا فرم شماره دو توسط کارفرما تاییدیه مشاغل به تامین اجتماعی ارسال و با مشاغل بیمه شده تطبیق داده میشود.

دوباره متذکر میشوم فرآیند انجام کار در استانها متفاوت میباشد و در تهران از طریق سایت اداره کار انجام میگردد لذا جهت انجام فرآیند به شعبه مربوطه خود مراجعه نمایید و موارد مطرح شده جهت اطلاع شما بیان گردید.