در بیمه درمان تکمیلی توسط (870 امتیاز)
سلام

من مادربزرگم بازنشسته هستن و بیمه تکمیلی اتیه سازان حافظ دارن که گویا فقط هزینه ازمایش و سونوگرافی رو پرداخت می کند از کسی شنیدم که بیمه تکمیلی سینا هزینه های ویزیت و دارو رو هم برمی گردونه.آیا حقیقت داره
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی ...... پوششهای بیمه تکمیلی درمان، هر گروه از بیمه شدگان بستگی به توافقات سازمان یا ارگان مربوطه بعنوان بیمه گذار با شرکت بیمه بعنوان بیمه گر دارد و حق بیمه مربوطه هم با توجه به این پوششهای بیمه ای از فیش کارکنان یا بازنشستگان کسر میگردد.

ضمناً تغییر شرکت بیمه در قراردادهای بیمه تکمیلی گروهی با تقاضای فقط یکنفر از بیمه شدگان امکان ندارد.