در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام من یازده سال پیش عمل لیزیک انجام دادم اما دوباره برگشته میخواستم بدونم میشه عمل دوم انجام بدم؟
1 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)

سلام
سوال شما در خارج از حوزه کاری بیدبرگ می باشد.
بیدبرگ فقط در زمینه بیمه، مالیات و امور حقوقی مشاوره ارائه میدهد.
در صورتی که در زمینه بیمه، مالیات و امور حقوقی سوال دارید می توانید سوال خود را به صورت رایگان مطرح کنید :

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ از کارشناس متخصص در زمینه بیمه ، مالیات یا امور حقوقی پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

دریافت مشاوره تخصصی >>