در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده تمام مدت دوران سربازی از طریق پدرم که بازنشسته نیروهای مسلح هستند بیمه نیروهای مسلح بودم به همین دلیل به من دفترچه بیمه خدمت سربازی ندادند.

سوال بنده این هست که با این شرایط آیا می توانم بیمه خدمت سربازیم رو به سوابق بیمه تامین اجتماعی خودم اضافه کنم یا نه؟

اصولا آیا امکان داره که بنده رو در مدت خدمت سربازی بیمه نکرده باشند؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

پوشش بیمه ای سربازان در مدت سربازی، صرفاً پوشش درمانی و حوادث می باشد و هزینه ای بابت کسورات بازنشستگی از ایشان دریافت نمی شود و بدین سبب فاقد سابقه بیمه در مدت خدمت سربازی می باشند. و چنانچه در حال حاضر بیمه تامین اجتماعی باشید و دست کم دو سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید، می توانید با پرداخت حق بیمه مدت سربازی آن را به سابقه بیمه ای خود اضافه نمائید.