در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

تصادفی داشتم که کف پا و کنار انگشت شصت به مجموع هیفده تا بخیه خورد ضمن اینکه عصب کف پاهم اسیب دید میخواستم ببینم مبلغ دیه اش چقد میشه سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... اعلام نظر قطعی در ایخصوص پس از معاینه پزشکی قانونی و سپری شدن مدت طول درمان جهت ترمیم عصب پا امکان دارد. لکن در صورتیکه نوع جراحات از نوع دامیه باشد برای هر جراحت یک درصد و مجموعاً دو درصد دیه کامل ثابت است و ضمناً تعداد بخیه در میزان دیه اثری نداشته و عمق جراحت مهم میباشد. میزان ارش آسیب وارده به عصب پا نیز پس از طی طول درمان مشخص میگردد.