در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

لطفا با توجه به رای دادگاه میزان دیه را حساب بفرمایید

  1. بابت حارصه های کف هر دو دست ، پشت دست راست ، خلف ران چپ ، خارج ران چپ ، مچ پای چپ و خارج ساق راست جمعا سه و نیم درصد دیه
  2. بابت کبودی قدام سینه و سیاه شدگی خلف ران چپ جمعا چهار و نیم هزارم دی
  3. بابت تورم ناحیه خلف زانوی چپ و هماتوم که تحت عمل جراحی قرار گرفته جمعا سه و نیم درصد ارش

سپاسگذارم

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... مجموع دیات و ارش سه بند شرح داده شده معادل 7/45 درصد دیه کامل میباشد که به نرخ دیه سال 97 مبلغ 172/095/000 ریال خواهد بود.