در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام
تاریخ بستری شدن نوزاد در سه روز مانده به پایان قراداد با بیمه تکمیلی بوده و تا یک ماه بستری شد آیا هزینه مربوطه به بیمه تکمیلی
تعلق می گیرد؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
سلام با معرفي نامه بستري شده؟ چنانچه با معرفي نامه بستري شده باشند كه مشكلي نيست اما اگر بدون معرفي نامه باشد. تاريخ بستري چون پيش از تاريخ اتمام بوده صورتحساب بيمارستان قابل پرداخت است. بهتره كه اقدام به تمديد بيمه درمان تكميلي خود در همان شركت بيمه قبلي نماييد.

با آرزوي بهبودي ايشان