در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

با سلام- به عنوان یک شخصیت حقوقی به ۱ نسخه بدل از پرونده خود نیاز دارم.( درخصوص نحوه محاسبات بدهی قطعی شده و قابل طرح در دیوان عدالت اداری). پرسنل بیمه بظور سلیقه ای از ارایه اسناد استنکاف میکنند.آیا بدهکار بنا به قوانین حق دسترسی به پرونده و تهیه بدل از آن را دارد یا خیر؟ بنابه کدامین ماده قانونی؟

متشکرم- رییسی

1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
جناب رییسی گرامی. با سلام

اول باید بدانیم این بدهی ناشی از چیست.

اگر مربوط به اداره کار باشه شکایت پرسنلی ماده 148 و .... باشد تشریف ببرید اداره کار مربوطه وطبق تبصره 3 ماده 12 آيين نامه رسيدگي و چگونگي  تشكيل جلسات و هيات هاي تشخيص و حل اختلاف موضوع ماده 164 قانون كار.(درخواست كپي از مدارك پرونده) بتونید از پروندتون جهت لایحه و طرح دعوی در دیوان عدالت اداری استفاده کنید.

اگر این بدهی در تامین اجتماعی مخصوص سازمان باشه باید از واحد درآمد پیگیری کرد. که قابل پیگیری هست.

چنانچه علت بدهی معلوم شده باشد این مسئله قابل طرح در دیوان عدالت اداری هست.