در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
خانمم تحت تکلف پدرش هست برای ثبت نامش برای بیمه سلامت باید چه مراحلی انجام دهم
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

ابتدا باید پدر همسرتان به شعبه بیمه تامین اجتماعی با شناسنامه همسرشما مراجعه نمایند تا ایشان از تحت تکفلشان خارج شده و سپس به اولین دفتر خدمات بیمه سلامت با اصل شناسنامه و کارت ملی مراجعه نموده ونسبت به ثبت نام در بیمه سلامت اقدام نمائید .

* گاهی امکان دارد حذف نام خانم شما نزدیک به یک هفته تا 10 روز بطول بیانجامد.