در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام
پسرم دچار حادثه تصادف شده که در اور آن قسمت بالای لاله گوش سمت راستش ازبین رفته در قسمتهای دیگر سرش دچار آسیب هایی شده که می خواستم از میزان دیه برای ازبین رفتن قسمت بالای لاله گوشش اطلاع داشته باشم.

ممنونم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... از بین بردن لاله گوش نصف دیه کامل است اما درصورتیکه فقط قسمتی از آن از بین رفته میزان دقیق به نسبت توسط پزشکی قانونی قابل اظهار نظر میباشد. در خصوص سایر جراحات نیز پیشنهاد میکنم با ارائه دقیق نظریه پزشکی قانونی طرح سوال فرمائید تا پاسخ مناسب را دریافت کنید.